Vőlegényeknek, tanúknak, vőfélyeknek

 megosztás a Facebookon

Mindig nagy dilemma a legalkamasabb, testhez álló, csinos esküvőre alkalmas férfi ruhadarabok kiválasztása. Szerintünk egy férfinak is ugyanolyan fontos a kellő körültekintéssel történő kiválasztás. Öltöny, szmoking, frakk, zsakett? Persze a férfinak első sorban igazodnia kell a menyasszony által kiválasztott ruhához, amit elvileg az esküvő előtt nem is láthat. Ezért van fontos szerepe az arának. Segítenie kell a színben, amit azért határozzon meg a férfi egyedi ízlése is. Ezen túlmenően az esküvő, lakodalom helyszíne is meghatározó, hiszen egy kötetlenebb parti esküvőre biztosan nem veszünk fel szmokingot. A legfontosabb azonban a ruhák stílusa. Óriási  a választék a piacon!
Menjünk egy kicsit tovább az ing választáshoz, majd a mellény, amihez társul a nyakkendő, a díszzsebkendő, és természetesen a cipő. Mi azt javasoljuk, hogy a férfiaknak, hogy a saját stíluskat mindig tartsák szem előtt, legyen a kiválasztott öltözet kényelmes, hiszen egy egész álló nap viselnie kell.
A testalkat azonban sok mindenbe beleszólhat és itt jövünk mi  a képbe, hiszen testre szabjuk bármelyik a Viktóriában kiválasztott esküvői / alkalmi ruházatot.
Jöjjenek a tanúk, vőfélyek, akiknek azért illik igazodni a vőlegény ruházatához, ha más nem színben harmonizálni kell!
Azoknak a pároknak, akik magyaros esküvőt szeretnének van egy jó hírünk. Nálunk minden szükséges rhadarab megtalálható a menyecskeruhától a méretre készithető nöi és férfi bocskai viselettől egyedi attiláig,  több szinben is.
Jelenlegi kínálatunkat képtelenség lenne felsorolni szóban és a képek is csak tájékoztató jellegűek.

Segítünk kiválasztani a legalkalmasabbat, testre szabjuk, harmonizáljuk a kiegészítőket!